392
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-392,cookies-not-set,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,stockholm-core-2.4,select-theme-ver-9.6,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-7.3,vc_responsive
“Ik heb een oprechte interesse in wat mensen beweegt. Waar word jij écht gelukkig van, wie is jouw ‘authentieke ik’? Ik ben graag jouw klankbord.”
“Ik heb een oprechte interesse in wat mensen beweegt. Waar word jij écht gelukkig van, wie is jouw ‘authentieke ik’? Ik ben graag jouw klankbord.”
asacha--192

Wie is The Coaching Practice?

 

Hallo, ik ben Sacha van der Wardt. Ik woon in Amsterdam samen met mijn man, onze 3 zoons en onze hond Django. Ik heb ruim 18 jaar marketingervaring opgedaan bij grote corporate bedrijven en weet maar al te goed tegen welke uitdagingen je op je werk kunt aanlopen. De lat ligt hoog en je wilt alles graag goed doen. Je kunt jezelf zomaar verliezen in de dagelijkse hectiek en daarmee uit het oog verliezen waarom je doet wat je doet. Daarmee verlies je ook een stuk van jezelf. En dan heb je ook nog een privéleven waar je van wil genieten.

 

Tot mijn achttiende woonde ik in het buitenland. Voor mijn vaders werk verhuisden we regelmatig. Steeds een nieuw land, nieuwe school, nieuwe kinderen, waardoor ik al vroeg in mijn jeugd een duidelijk patroon van ’aanpassen’ ontwikkelde. Jaren later, in 2009 besloot ik bewustere keuzes te maken in wat ík echt wilde doen. Een NLP opleiding* heeft mij daarbij geholpen. Ik leerde minder ‘pleasing’ te zijn en naar mezelf te luisteren. Wat vind ík? Wat wil ík? Ik ging op zoek naar mijn ‘authentieke ik’. 

 

Ik besloot daarna als zelfstandig ondernemer verder te gaan als Marketing Professional. Bij dezelfde grote bedrijven. Dit heb ik vele jaren met heel veel plezier gedaan. In 2017 besloot ik het roer verder om te gooien en ben een Coachopleiding gaan volgen. Bij Nonons in Amsterdam volgde ik de Coach Intensive en 3 jaar later  besloot ik in 2020 ook de vervolgopleiding tot Coach Expert te volgen. Deze opleidingen gecombineerd met mijn achtergrond en jarenlange werkervaring in het bedrijfsleven, maken mij tot de Coach die ik nu ben. Inmiddels beoefen ik het vak ruim 6 jaar. Met heel veel plezier en heel veel voldoening!

Waar loop jij tegenaan?

Ik zie vaak om me heen hoe moeilijk mensen het vinden om keuzes te maken, prioriteiten te stellen, hoe om te gaan met stress, zelfverzekerder te worden. Aan je eigen verwachtingen en die van anderen te voldoen. En ga zo maar door. En dat velen vaak last hebben van blokkades waardoor ze steeds in dezelfde patronen vallen.

Of op een punt in hun (werkende) leven staan en denken: vind ik dit nog wel leuk? En wat wil of kan ik anders? Ik heb een oprechte interesse in wat mensen beweegt en waarom zoveel mensen om mij heen naar mijn gevoel maar ‘doorploeteren’ terwijl ze er niet helemaal happy mee zijn.

Ik help je graag

 

Uit ervaring weet ik dat dit anders kan! Ik besloot hier mijn beroep van te willen maken en me op te leiden tot Loopbaan en Life Coach**. Om anderen op een professionele manier, volgens de richtlijnen van de NOBCO, te kunnen helpen. Ik zet hierbij beproefde methodes in als Neuro Linguïstisch programmeren, ACT, DISC, Voice Dialogue en Transactionele Analyse. Ik help mensen om (weer) te kunnen leven én werken vanuit hun passie en talent.

 

Ik ben aangesloten als één van de kwaliteitscoaches bij Coachfinder, een initiatief van Psychologie Magazine.

Ga je met mij het avontuur aan waar jij de rest van je leven plezier van zult hebben?

 

* NLP Practitioner, accreditatie op practitioner niveau | The Institute of Unconventional Wisdom (Richard Bandler) | maart 2010
** Coach Intensive, NOBCO accreditatie op Practitioner niveau |  NONONS Opleidingen Trainingen Coaching | maart 2018
** Coach Expert, NOBCO accreditatie op Senior Practitioner Niveau | NONONS Opleidingen Trainingen Coaching | juni 2021

Genoeg over mij. Ik ben benieuwd naar jouw verhaal!
Wil je weten wat coaching voor jou kan betekenen?

 

Meld je aan voor een gratis oriënterend gesprek