Sacha van der Wardt is gecertificeerd coach met ruim 17 jaar ervaring
392
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-392,cookies-not-set,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-4.4.1,vertical_menu_enabled,side_area_uncovered,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive
wie tcp

Wie is The Coaching Practice?

 

Hallo, ik ben Sacha van der Wardt. Ik woon in Amsterdam samen met mijn man, onze 3 zoons en onze hond Jack. Ik heb ruim 17 jaar Marketing ervaring bij grote corporate bedrijven en weet maar al te goed tegen welke uitdagingen je op je werk kunt aanlopen. De lat ligt hoog en je wilt alles graag goed doen. Je kunt jezelf zomaar verliezen in de dagelijkse hectiek en daarmee uit het oog verliezen waarom je doet wat je doet. Daarmee verlies je ook een stuk van jezelf. En dan heb je ook nog een privéleven waar je van wil genieten.

 

Tot mijn achttiende woonde ik in het buitenland, voor mijn vaders werk verhuisden we regelmatig. Steeds een nieuw land, nieuwe school, nieuwe kinderen, waardoor ik al vroeg in mijn jeugd een duidelijk patroon van ’aanpassen’ ontwikkelde. Jaren later, in 2009 besloot ik bewustere keuzes te maken in wat ík echt wilde doen. Een NLP opleiding* (een methodiek voor training, coaching en communicatieverbetering)  heeft mij daarbij geholpen. Ik leerde minder ‘pleasing’ te zijn en naar mezelf te luisteren. Wat vind ík? Wat wil ík? Ik ging op zoek naar mijn ‘authentieke ik’. 

 

Ik besloot daarna als zelfstandig ondernemer verder te gaan als Marketing professional. Bij dezelfde grote bedrijven. Dit heb ik vele jaren met heel veel plezier gedaan. 3 jaar geleden besloot ik het roer verder om te gooien. Ik voltooide een opleiding tot Coach en werk inmiddels volledig als Life en loopbaan Coach. Ik voel me als een vis in het water.

Ik zie vaak om me heen hoe moeilijk mensen het vinden om keuzes te maken, prioriteiten te stellen, hoe om te gaan met stress, zelfverzekerder te worden. Aan je eigen verwachtingen en die van anderen te voldoen. En ga zo maar door. En dat velen vaak last hebben van blokkades waardoor ze steeds in dezelfde patronen vallen.

Of op een punt in hun (werkende) leven staan en denken: vind ik dit nog wel leuk? En wat wil of kan ik anders? Ik heb een oprechte interesse in wat mensen beweegt en waarom zoveel mensen om mij heen naar mijn gevoel maar ‘doorploeteren’ terwijl ze er niet helemaal happy mee zijn.

Uit ervaring weet ik dat dit anders kan! Ik besloot hier mijn beroep van te willen maken en me op te leiden tot Loopbaan en Life Coach**. Om anderen op een professionele manier, volgens de richtlijnen van de NOBCO, te kunnen helpen. Ik zet hierbij beproefde methodes in als Neuro Linguïstisch programmeren, DISC, Voice Dialogue en Transactionele Analyse. Ik help mensen om (weer) te kunnen leven én werken vanuit hun passie en talent.

 

Ik ben aangesloten als één van de kwaliteitscoaches van Coachfinder, een initiatief van Psychologie Magazine.

Wil je met mij het avontuur aan om samen stappen te zetten waar jij de rest van je leven plezier van gaat hebben?

 

* NLP Practitioner, accreditatie op practitioner niveau | The Institute of Unconventional Wisdom (Richard Bandler) | maart 2010
** Coach intensive, NOBCO accreditatie op practitioner niveau | Coach020 / NONONS opleidingen | maart 2018

Genoeg over mij. Ik ben benieuwd naar jouw verhaal!
Wil je weten wat coaching voor jou kan betekenen?

 

Meld je aan voor een gratis oriënterend gesprek