Tarieven voor persoonlijke coaching trajecten door Sacha van der Wardt
633
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-633,cookies-not-set,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-4.4.1,vertical_menu_enabled,side_area_uncovered,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

Tarieven

 

Life & Loopbaan coaching tarieven:

Het tarief voor individuele (Life of Loopbaan) coaching is €100,00 per uur, exclusief BTW. Sessies duren een uur tot anderhalf uur. Voorbereidingstijd is inbegrepen in het uurtarief. Afhankelijk van jouw coachvraag en behoeften bepalen we hoeveel sessies ongeveer nodig zullen zijn.

 

DISC assessment tarieven:

 

Los:

Het afnemen van een ‘losse’ DISC assessment (d.w.z het doen van de online test en het opmaken van jouw Persoonlijke Stijl DISC Profiel) kost €175 exclusief BTW. Je ontvangt dan jouw profiel in een mooi hardcover rapport.

 

In combinatie met een Coaching sessie:

Indien je je Persoonlijke Stijl DISC profiel ook samen met mij wilt bespreken in een coachingssessie, zijn de kosten €300. Het voordeel hiervan is dat je in deze sessie uitgebreid uitleg krijgt over jouw profiel.  Je krijgt inzicht in je kwaliteiten, talenten en valkuilen, én we gaan dieper in op de aspecten van je werk die jou het meeste energie kosten. Daarnaast geef ik je tips & tools hoe je je weer kunt opladen.

 

In combinatie met een Coach traject:

Indien je een DISC assessment afneemt in combinatie met een Life of Loopbaan traject dan geldt een gereduceerd tarief voor het DISC assessment van €125 exclusief BTW.

 

Facturatie:

Je ontvangt achteraf een factuur per mail. De betalingstermijn is 14 dagen. Als je verhinderd bent kun je mij tot 48 uur vóór de afspraak kosteloos afbellen. Indien je korter dan 48 uur van tevoren afbelt breng ik €50 annuleringskosten in rekening.

 

Tip 1: Sommige verzekeraars vergoeden sinds 2019 Coaching (deels). Informeer hiernaar bij jouw verzekeraar.

 

Tip 2: Check ook even bij jouw werkgever of er budget is voor coaching & ontwikkeling. Dit is vaak het geval.

Zakelijk

Soms wil je werkgever de kosten vergoeden. Wat goed is om te weten is dat The Coaching Practice – in tegenstelling tot vele andere Coaches – géén hoger tarief rekent indien het traject wordt betaald door je werkgever. Je werkgever betaalt dus gewoon hetzelfde tarief als een particulier.

Voor meer info mail info@thecoachingpractice.nl of gebruik onderstaand contactformulier.

Bij je thuis of op kantoor

Woon je in (de buurt) van Amsterdam, dan is een afspraak bij jou thuis of op kantoor ook mogelijk. Ook is Skype een optie.

Plan een gratis oriënterend gesprek